CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 5 August 2011

Flu Fever C

Lama rasanya tak update blog ni... mana taknya baru je bukak lappy dah tetido depan lappy ni.. hukhukhuk macamlah penat sangat PUASA kan ekekeke bukan penat ke apa tapi sebab makan ubat selsema tambah lagi dengan ubat batuk konfen2 la mengantuk giler.. walaupun taknak tido tapi mata ni automatic je close sendiri  -__-' pada yang im kat fb tu maaf la ye bukan sombong ke apa ke.. tapi cuma tak sedar ada mesej ekekekeke... Hari ni dah masuk 6 hari kita puasa kan?? alhamdulillah.. tak tinggal la lagi puasa penuh je hikhikhik.. Seronok pulak baca blog2 org lain.. macam2 kisah.. sangat jeless bila baca blog yang citer pasal KEKASIH HATI SAYA LA hihi bila la nak update story macam tu kan... ekekekeke.. Actually fie dah tukar link blog dari myzsshunnyuntoldlovestory ke mylittlegreycell hihi.. sebab fie rasa tak ada dah kot untold love story.. so biarkan dia tersimpan kemas jauh disudut hati dan lipatan sejarah hidup fiekan.. ish2 tak sangka bila dah tukar link blog ni ada jugak yang cari anyways thanks ok yang sudi baca blog yang tak seberapa ni.. actually fie takdelah sangat pandai nak berHIAS blog ni.. tapi dalam proses nak blajar jugak... dulu fie rasa ada blog ni renyah je.. yela dulu takde sangat nak online macam sekarang.. kalau dulu ada je aktiviti luar kan.. kalau setakat nak berfesbuk tu sempat la lagi.. tapi sekarang blog ni dah jadi macam everyday rutin pulak ekekeke.... Itu je kot sebab fie dah malas taktahu nak citer ape lagi dan rasa mengantuk sangat.. hahahaha ok     assalamualaikum semua <3

When you keep QUIET , it make me worried..
 When you keep QUIET, it make me think : whre are you ? with who ?
and many more I would think about you. =((

0 comments:


ShoutMix chat widget