CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 18 August 2011

New ♥

i ♥ her she inspired me 
assalamualaikum.. lama rasanya tak update blog ni kikikikiki sibuk dengan aktiviti 2 harian... Alhamdulillah bulan ramadhan ni memberikan sedikit ketenangan untuk diri ni.. harap2 bulan2 yang seterusnya pon sama lah ye.. kikiki.. Thanks yang tegur tu ramai cakap eh pie makin ceria je skng.. ada jugak yang question why kikikiki.. itulah kan bila x happy org tanya.. bila happy pn nak dipersoalkan haishh x phm2 kikikikiki.. tapi pedulilah apa org nk fikir.. yang penting im happy now.. beberapa hari lepas ada tgk cerita kisahku which is cerita pasal Wardina Saffiyah.. menyentuh hati betul cerita kisah hidup dia.. i ♥ you la kak dina. You really inspired me.. back to the title New ♥ new obsession Al-Quran & Honey.. wlpn dh ada obsession br but APPLE is still my no 1 kikikikiki..Nabi s.a.w bersabda: "Berubatlah kamu dengan dua jenis ubat yakni madu dan al-Quran". Alhamdulillah it a cure for me.. yang hati tak tenang tu boleh lah cuba kikikikikikiki..



Sangat bersyukur. Thanks Allah sebab kirimkan hambaMU
yang berhati mulia disaat aku betul2 dlm kesusahan ni.
Jasa hambaMU itu, hanya kau saja yang boleh membalasnya..
Alhamdulillah. Amin ....







Honey Apple but not Poison apple OK =P


My current Obsession ♥


   

0 comments:


ShoutMix chat widget