CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 26 July 2011

Back pain,Knee pain,Leg pain,Joint pain.zzzzz.

Penat berjalan je hari ni.. kan best kalo ada orang dukung kan kan kan berjalan sampai besok pon nak ekekekeke.. Tapi mmg tak tahan lah pakai boot yang ade heel sikit konon nak vouge la kan hihi nampak macam esok kena pakai boot yang flat je kot kalo tak boleh tercabut kaki ni.. adush.. Susah jugak kan... Pagi2 dah menatap berjalan untuk breakfast kat Victoria Market mmg crowded la jugak.. yang best tu boleh cuci2 mata.. mmg best kot :kecur terasa kecik (comel)!shy je rasa hihi... Sejuk jangan cakaplah lebih sejuk sikit dari kat genting !sjok.. malas nak mandi je rasa hihi.. mmg malas pon tak kisahlah ada heater pon tetap rasa malas hahaha.. Tak sabar rasanya nak tunggu besok sebab nak ikut rombongan pi main salji yeyyyyyyyyyyyyyy !!!!!! alamatnya lagi2lah rasa nak demam taktau la boleh bertahan ke tak?? !sjok huuuuuuu tak sabarnyaaaa.. hihi.. kat sini tak susahlah nak dapatkan makanan halal.. banyak la jumpa pelajar Malaysia kat sini.. tapi so far tak jumpa la lagi yang Solo kan semua dah berpacaran !shy jelessnya tengok dorang berdeting :aduhai Opss lupa pulak kekasihku tertinggal di malaysia.. haha kekasih ke tettt.. in relationshipship tapi complicated kan hahahahaha.. lepas ni nak SINGLE balik lah..

Penatt memang penatt tapi seronok je harini kepala pon tak sakit.. yang paling penting rasa tenang je.. ala cakap pasal tenang ni.. nak tukar lagu kat blog la eh eh tetiba lakz kan haha tapi mmg tenang la hihi nak lagu AGAIN dari Bruno Mars tapi tak jumpa lagi la emmm Bruno Mars lagi!! haishh Jgn nak Bruno Mars la sangat la kan hihi.. sesape yang ada link widget lagu tu meh la share2 ok =DD .. lama tak dengar khabar bestie ni.. dengar citer tengah bercinta sakan ni.. ish tak sabar nak mengusik lu la wei hihi..=DD tadi masa kat taman kan tengah2 mengelamun laju je tangan ni menulis ayat2 cinta ecececece ayat tu tak la ayat sangat kan tapi lebih kurang NOTA CINTA la.. rasa nak publish tapi tengoklah macamana.. NOTA CINTA ni just reminder untuk diri sendiri agar lebih tabah dah tak tersilap langkah lagi.. Alhamdulillah la lebih tenang dari biasa.. Itu je kot untuk hari ni.. Jumpa lagi di next update ye.. Assalamualaikum..

P/S : Gembira je rasa bila dapat tahu org yang kita sayang tu tengah berbahgia kan hihi.. i pray
the for you.. =DD take care and rajin2 study ok !pis

0 comments:


ShoutMix chat widget