CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 31 July 2011

i miss you BLACK !!!

balik balik terus je jumpa rasa nak jumpa BLACK yela banyak sangat2 nak kongsi dengan black ni.. rinduuuuuuuuu... black la yang banyak simpan rahsia2 aku.. hihi.. black jugak la selalu tolong aku dalam menyiapkan kerja2 assignment yang err -_-'.. thanks black.. sayangg ko muaxxxXXhhh sehari aku boleh habiskan masa berjam2 dengan si black ni.. hihi.. so bila 5 hari tak jumpa.. memang banyaklah nak cerita kan.. hihi....             
my Notebook HP Pavilion aka BLACK =DD

Dah start puasa hari ni.. baru je lepas sahur.. alhamdulillah dah kenyang =DD SELAMAT BERPUASA ye semua.. ok tak tahu nak cakap ape dah.. nak tido dulu lah.. assalamualaikum.. eh eh baru teringat.. alamak simcard fie hilang lah.. so habis no telefon yang ada dalam tu =(( emm sedihnya.. nak kena pergi DG centre la besok untuk dapatkan kad baru... banyak contact hilang.. sedihhhhhhhhhhhhhhh =((( semua takde dalam fon sangat.. semua no dalam sim.. rasa mcm tercicir la simcard tu.. ala.. T_T

0 comments:


ShoutMix chat widget