CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 28 July 2011

Heart 2 Heart

Morning =DD bangun dengan takde perasaan... terus cuci muka then update blog ni....  perasaan ketika ini kan 


1. Rasa rindu kat mummy sangat yela besok birthday mummy.... mummy rinduu  nak hug n kisses =((
2. Rasa nak demam ni.. badan panas je.. siap pakej dengan selseme memang terbaik la cuti ni..
3. Perasaan malas sebenarnya nak update blog ni -_-'  
3. Alangkah bagus kalau takde perasaan eh eh boleh ke hahaha...
4. Heart to heart talking semalam with the girl =D
5.Rasa macam nak silentkan diri sekejab la.. and enjoy for the rest of this week =)
6. Tak sabar nak sambut RAMADHAN dah dekat kan nanti tunggu SYAWAL pulak hihi..
7.Rasa rindu dekat kawan-kawan.. and thanks so much ye CYN yang rajin mesej fie.. @mizz u 2.. 
8. _________________________________________ -_- speechless kot 
9. maaf bukan tak nak approve relationship tu tapi ( :menung ) maaf ye harap shah faham =)) 
10.Ok tu je kot untuk hari ni malas sangat dah ni... 


P/s : alhamdulillah getting better..thanks Tria.. i will keep this in mind.. "Sometimes , no matter how much you   like someone , they're just not meant for you.. Tria cakap dont be sellfish... Selalu lah letakkan diri kita di situasi GIRL yang di pihak sana.. then judge.. Thanks Tria.. that what im doing right now... be strong and be happy.. -END-   

2 comments:

sweety cyn said...

u r welcome pp :).. cyn cuma nak ckp no matter what happen u hv to be strong.. kdang2 kita kna lps sstu utk dpt kn yg lbh baik dlm hhidup.. it might be hurt to much tp kalo b'baloi rsa nya x salah kn :).. ingt tau pp masih ada bnyk org yg always amek berat psl pp.. u go girl :) cyn tau pp mmpu wat..

Myzss Hunny said...

Cyn tq !syg @sad.. pray 4 me Cyn..


ShoutMix chat widget