CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 24 July 2011

Headache is Killing me

Assalamualaikum.. semalam rasa nak update je blog tapi ya allah tuhan je tahu betapa sakitnya kepala.. so tak dapat nak update la semalam... Hari ni still rasa juga sakit kepala tapi tak la seteruk malam semalam... hari semalam tak la seperti hari sebelum ni pun emm.. alhamdulillah dapat jugak melalui hari semalam macam hari-hari biasa. Lama jugak lah tak dengar berita pasal si dia kan tapi baru2 ni macam terover heard yang dia emm nvmd.. malas la nak pikir pasal org yg x pnh pikir sal kita kan.. hihi oklah semoga hari esok membawa seribu satu kebahagiaan untuk diri ni amin .. =))

0 comments:


ShoutMix chat widget