CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 29 July 2011

Nightmare..

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!! xsuka xsuka xsuka !!!!! T_T kenapa mimpi macam tu.. Kenapa.... takut sangat.. mintak2 mimpi ni tak jadi kenyataan.. dalam mimpi ni dia sedih.. sebab aku.. tolonglah aku tak nak jadi penyebab dia sedih.. tapi nanti datang la umah lagi ok..(tetiba kan haha) =D kenapa la mimpi aku tu macam pelik sangat.. Dia datang umah aku dengan kawan2 dia.. yang buat aku sedih tu sebab dalam mimpi ni dia menangis depan aku.. emm tak tertahan hati aku tengok dia menangis.. tolonglah jangan menangis lagi walaupun dalam mimpi saya ok.. -__-'  tapikan kalau kita mimpi sebenarnya yang berlaku sebenarnya adalah sebaliknya.. yeke? entah tapi kan mimpi ni memang pelik macam betul2 berlaku (mintak simpang la malaikat 44) T_T dah la datang berbaju melayu grey bagai.. ingat nak datang merisik ke ape haha berbaju melayu segala kan.. tapi taknak la mimpi macam ni lagi... tinjau blog si dia then tengok pic dalam blog tu wah wah wah cair melting kot =O tetiba kan -__-' oklah merepek je.. anyway.. hari ni birthday mumy saya yang tercinta.. sempat call mumy tapi sekejab jela.. =(( mumy saya tak la berapa sihat.. Jantung dia tak berapa kuat... sedih sangat tapi mumy tak pernah tunjuk dia sakit depan anak2.. ya allah kau panjangkan hayatnya ya allah... =((  dan untuk mumy pie..


h a p p y b o r n d a y m u m m y.. pie doakan mumy dipanjangkan umur insyaallah mi.. mi akan sempat lihat semua tu...mi akan sempat tengok pie sanding.. mi akan sempat main dengan cucu2 mi.. mi jangan la cakap macam tu lagi ye =(( tak dapat nk bayangkan hidup tanpa mumy... thanks mi sbb mumy selalu ada saat pie perlukan mumy.. mumy adalah alasan untuk pie truskan hidup ni mi.. mi pie harap pie boleh jadi setabah mumy.. sekuat mumy... mumy terima kasih kerana selalu mendoakan kebahagiaan pie ye mi... pie janji  mi pie takkan sedih2 lagi.. hug and kisses dari anakmu yg jauh.. insyaallah puasa pertama nanti kalau dipanjangkan umo pie akan berbuka dengan mumy...i love you.. my truly love me <3

0 comments:


ShoutMix chat widget