CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 24 July 2011

Fly Away

Ya allah tak sangka betul dia amik serius apa yang aku cakap dulu.. dia betul2 cari blog aku adush degil la awak!! awak mmg degil kan!! mmg dia mengaku dia degil.. tak perlu awak nak cari sebenarnya bukan ada apa pon dalam blog sy ni.. cuma bla bla bla meluahkan rasa hati je.. awk lah yang paling forbiden sekali kalo nak ikutkan kira NO ENTRY lah malu la saya kalo semua awak nak bacakan ekekeke... adush tulah akibat tersalah cakap kan dah terpaksa bagi emm.. maluuuuuuuuuuu lahhhhh !!!!!!!!!!!! faham tak??? ekekkekeke yang penting entri2 yg tetttt kena la padam dulukan :fuh...Budak degil nih adoi ada jugak yang nak kena makan ni.. emmm tapi kan awak thanks kita tetap kawan kan.. thanks awak tetap anggap sy kawan awak...jadi lepas awak baca ni saya harap awak tetap anggap saya kawan awak jgk ye.. macam pernah saya bagitahu awak dulu masa awak dengan awek sebelum awek awak sekarang? awak ingat tak? saya harap awak happy je.. dan yang paling penting jaga kesihatan awak tu ok.. Awak jangan risau pasal saya.. tahulah saya menjaga diri saya di tempat orang nanti ye.. Oh ye awak di kesempatan ni saya nak bagitahu awak yang saya mungkin akan lama menyepikan diri due to having a day untuk diri saya sendiri.. So jangan la rindu saya ok ekekekeke PERASAN jab..awak maafkan saya ya jika saya sebelum ni pernah sakitkan hati awak tau.. dah kita 0-0 sekarang.. Doakan saya ye awak doakan saya sebagaimana saya akan doakan untuk kebahagiaan awak =DD HAH dan terpenting sekali saya nak awak score SEM ni ye janji tau...

Malu...... !!!

Malam ni rasa mcm taknak tido je.. alhamdulillah persiapan VISA PASSPORT semua dah ready.. tunggu nak fly besok je.. tak sabar nak meluaskan pandangan tak sabar rasanya nak keluar mengubat hati yang lara ni ekekekeke.. tak sabar nak merasai FALL emm excitednya.. sangat2 teruja.. mudah-mudahan hari2 disana akan lebih membahagiakan aku =))  Nak away dari PC LAPTOP lah.. ekekekeke agak2 ada tak yang nak rindu aku?? hahaaha agak2lahkan huu perasaan je tau.. Nak pergi beberapa hari je tapi bag mak ai macam pergi taknak balik dah tu :fuh.. memang saratlah dengan baju2... lepas ni jaranglah online nampak gayanya.. kalo ada mood online lagi.. kalo ada bahan nak dikongsi mungkin update kat blog je kot.. FB skng pon dah bervirus ade je yang hantar mesej hi how r you ape kejadah lah FB ni sekarang malaria ke ape? bengang betullah!!! rasa macam dah tak ada apa yang nak di updatekan lagi dah.. so nak merayap2 blog walking kejab nak meyantaikan diri dululah.. Ok kita jumpa lagi ye di Next Update.. Assalamualaikum..

0 comments:


ShoutMix chat widget