CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 27 July 2011

-ve 4 and CD

Muhnink! Bekpes ngan sejibik epal + hot choc...  sangat sejuk...  tapi dah macam nak terbiasakan diri... janganlah time nak enjoy2 macam nilah nak flu la nak fever la rimass tau !! -_-' apsal la antibodi ni tak kuat sangat... mungkin masih terkejut dengan perubahan cuaca yang melampau-lampau kat Mt buller semalam mmg terlampau kot dibawah - 4 darjah celcius.... memang membungkus lah... tapi niat hati tetap gak nak main snow kan tapi tak lama kot balik ke Cafe then minum hot choc memang selesa :fuh alhamdulillah la Malaysia takde salji bagai ni...  -_-' mungkin kalo dah lama2 mungkin biasa kot kan hihi.... 


Flu ke Fever ke tak kisahlah sebab i still can walk and today rasa nak lepak kat taman depan Uni Mel ni je.. and nak ajak Tria wat Photoshoot yeyy... CD dari Farish belum tgk lagi... Farish pon tah la.. Malas la nak pikir nak Single dulu kot huu Ok that it for today... achummmmmmmmmm (alhamdulillah) assalamualaikum 


P/s: Siaplah ko rara balik Malaysia ko pulak tgk kitaorg dating ok -_-' benci tul asyik dengan bf dia je sampai kawan dilupakan.. selamatlah ada    
       Tria ikut.. Vacation kali ni dah jadi macam cuti melawat BF dia pulak adoi.. tapi takpalah bila dia balik malaysia nanti takde dah nak jumpa 
       BF dia tu dah huu.. lepas ni ko teman la pulak Tria ngan fie dating ekekeke...Dating ke tetttt..  

0 comments:


ShoutMix chat widget